our sponsor

Followers

Tuesday, July 4, 2017

FOTO seksi dan panas isteri Hafiz Hamidun, Joy Revfa Sofia yang bakal membuatkan lelaki tegang jadinya...

** Klik di sini untuk koleksi foto-foto Joy Revfa Sofia yang panas dan seksi maut! **

Wanita jelita dengan nama sebenarnya Siti Arifah Amin ini merupakan ibu tunggal kepada seorang anak lelaki berusia tiga tahun yang bernama Arryan Firdaus, telah pun mengikat tali pertunangan dalam satu majlis sederhana.

Pernah dikata wanita kampung yang bodoh, Joy bangkit. Wanita berusia 29 tahun ini mula menubuhkan MERVE Group Holdings Berhad dan MERVE Skin Health Sdn Bhd pada Febuari 2015, selepas bercerai dengan suami.

Monday, July 3, 2017

Vokalis May, Mus koma akibat demam panas selepas raya

PETALING JAYA: Vokalis band rock kapak terkenal May yang juga merupakan bekas vokalis kumpulan Wings iaitu Mus berada dalam keadaan koma dan  dikejarkan ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) akibat demam panas sejak tiga hari lalu.

Mus terkenal sebagai penyanyi lagu Sendiri bersama kumpulan May dan Biru Mata Hitamku bersama kumpulan Wings menggantikan Mel semasa ketiadaan Awie.

Menurut isterinya, Sue, suaminya itu diletakkan dalam keadaan koma oleh doktor ekoran situasi diri dia yang terlalu lemah selain bagi membolehkan keadaannya stabil.

"Doktor sudah menjalankan beberapa ujian  bagi mengenal pasti keadaannya dan keputusan hanya akan diketahui esok (Selasa),"katanya. Sue berkata, keadaan Mus atau nama sebenarnya Mustaffa Din, 49, bertambah teruk pada petang Isnin akibat demam berkenaan. "Abang Mus mengalami demam panas sejak tiga hari lalu dan hari ini (Isnin) keadaannya bertambah lemah sebelum saya menelefon ambulans untuk membawanya ke hospital," ujarnya.

Ditanya punca Mus mengalami sakit, Sue memberitahu suaminya berada dalam keadaan baik sebelum ini namun  dia mungkin keletihan. "Buat masa ini susah saya hendak cakap tentang keadaan sebenar dan harapannya tiada yang serius," jelasnya.

Turut berkongsi berita ini ialah rakan penyanyi dari kumpulan Bumiputra Rockers, Joey melalui laman media sosialnya.

Mari kita sama-sama panjatkan doa semoga kesihatan abang Mus kembali pulih seperti biasa.

VIDEO: Daler Yusuf meraba buah dada Nelydia Senrose, pelakon akui ianya pengalaman yang hangat dan mengghairahkan

Insiden tersebut berlaku ketika Daler Yusuf sedang membonceng motosikal dipandu Nelydia Senrose.

Download video: Daler Yusuf meraba buah dada Nelydia Senrose

Daler sedang mendepakan tangan memeluk Nelydia dari belakang selepas pelakon wanita tersebut menekan brek secara tiba-tiba dan tidak sengaja terpegang buah dada Nelydia lalu menjadi satu genggaman yang mengghairahkan menurut pelakon itu. Sehingga kini Daler masih termimpikan kehangatan tubuh Nelydia.

Video tersebut pada mulanya telah dimuat naik oleh Daler sendiri di akaun Instagram.Video Daler memaklumkan ia merupakan salah satu babak belakang tabir untuk drama Encik Suami Mat Salih Celup yang disiarkan di TV3. Bagaimana pelakon yang keras seperti mereka mendapat job slot drama maghrib TV3 masih jadi misteri.

Namun video tersebut mendapat perhatian netizen yang rata-rata mengecam aksi tersebut. Pada kami, they fucking earned it, terutama sekali Nelydia because she's a fucking bitch. Buat Daler, ada pesanan berguna dari kumpulan Nararu: "KAU BANGSAT!"

Saturday, July 1, 2017

"Dina Suka uya uya!" : Instagram MyRapidKL digodam

BAHAHAHAHAHAHA! MAMA YANG AJAR! MAMA AWAK MEMANG BEST DIK KETIKA PAPA SIBUK DAN PENING MENGURUSKAN HAL MESIN TIKET KAD SENTUH BAS RAPIDKL YANG ASYIK KELUAR SUARA "SILA SENTUH SEMULA" BANYAK KALI SAMPAI GUGUR RAMBUT PAPA.

Terkejut kami bila akaun Instagram rasmi @myrapidkl digodam sebegitu rupa.

P/s: dik, adik ter post kat akaun Instagram lain la adik. konpem ayah adik kene buang keje nanti. LOL

‘Jangan Sampai Aku Jumpa Kau Perempuan Miang, Aku Bunuh Kau Nanti’ : Wany Hasrita Terima Ugutan Bunuh di Instagram

Penyanyi lagu hit Menahan Rindu yang semakin meningkat naik namanya dalam industri seni tanah air, Wany Hasrita telah menerima ugutan bunuh menerusi beberapa komen dan mesej di laman instagram miliknya.

“Kejadian ini berlaku tiga minggu lepas. Saya diganggu oleh seorang peminat fanatik menerusi mesej dan komen di laman Instagram. Dia menghantarkan komen dan mesej yang berbunyi seperti, ‘jangan sampai aku jumpa kau perempuan miang, aku bunuh kau nanti’. Hampir tiga kali saya menyekatnya di laman Instagram dan dia tetap akan muncul dengan nama yang lebih kurang sama dan mengganggu saya.“

"Sebagai solusi, saya mengambil tindakan dengan menyimpan segala‘screen shot’ komen dan mesej yang dia hantar kepada saya. Saya juga memberi amaran kepada dirinya. Saya katakan kepadanya, negara kita ada undang-undang dan pihak berkuasa pasti akan dapat mencari siapakah dia Akhirnya, saya langsung tidak melayan mesej dan komen peminat tersebut dan dia pun telah berhenti mengganggu saya. ,” katanya. Sungguh babi peminat ini. Tak layak dipanggil peminat. Nama kemain Rabiatul Adawiyah tapi tiada ciri Islamik langsung dengan mencarut maki hamun pukimak kau babi hanjeng macam lagu Naratu. Mesti laki dia gatal menggoda Wany lalu dia panas dan menyerang penyanyi itu di Instagram malah di Facebook juga. Meroyan je kerja. Pasti beliau seorang yang huduh, gemuk, berbody macam tong dram bila bersanding runtuh pelamin. Ooppsss.... 

Wany juga mengatakan yang dia masih lagi mencuba untuk menyesuaikan diri dengan populariti yang sedang diterima olehnya semenjak lagu single pertamanya, Menahan Rindu mendapat sambutan yang hangat daripada peminat dan dia juga mahu mengambil langkah berhati-hati.

“Saya menyedari impak lagu Menahan Rindu membuatkan nama saya lebih dikenali. Saya bersyukur dengan kurniaan rezeki yang telah ditetapkan oleh Allah. Saya sedang menyesuaikan diri dengan apa yang terjadi sekarang. Saya juga mengambil langkah berjaga-jaga dengan setiap tindakan yang saya lakukan. Apa yang penting, saya mahu berusaha dengan lebih kuat agar apa yang saya kecapi sekarang tidak bersifat sementara atau ‘one hit wonder’. Saya mahu lebih fokus dalam mencipta produk berkualiti agar apa yang saya sampaikan dapatditerima ramai,” ujarnya lagi.

Dengarkan lagu raya Lebaran Terindah terbaru dari Wany Hasrita.

[PREMIERE] Lebaran Terindah dari artis-artis FMC - Music Wany Hasrita, Ernie Zakri, Wani, Shamim , Tajul dan Haqiem Rusli

Wany Hasrita and the gang dah start beraya...

Video muzik sempena Aidilfitri 2017 dari artis-artis rakaman FMC Music iaitu Wany Hasrita, Ernie Zakri, Wani, Shamim , Tajul dan Haqiem Rusli membawakan single terbaru, LEBARAN TERINDAH.

Lagu Lebaran Terindah ditulis oleh Ibnu manakala liriknya ditulis bersama oleh Ibnu dan Gouffran. Kini boleh dididengar melalui iTunes dan rangkaian streaming lagu yang lain tak lama lagi.

Download video di http://www.youtube.com/watch?v=bcH31GR8wNU

LEBARAN TERINDAH - Wany Hasrita, Ernie Zakri, Wani, Shamim , Tajul & Haqiem Rusli
Composer : Ibnu
Lyricist : Ibnu/Gouffran

©2017 FMC Music Sdn Bhd

Related Posts with Thumbnails